Webshop

Huidverzorging, sieraden en duurzame cadeaus

Met natuurlijke producten die niet schadelijk zijn voor je huid en voor het milieu

klanten noemen mij regelmatig de moderne kruidenvrouw

De natuurlijke producten die ik verkoop in mijn webshop zijn mijn persoonlijke favorieten. De producten zijn door mij getest, werkzaam en goedgekeurd. Ik gebruik ze in mijn salon, met mooie resultaten.

natuurlijke-huidverzorging-producten

Adres

Raadhuisstraat 2a,
's-Heer Arendskerke

Telefoonnummer

0031 (0)657754807

Volg me op social media

KvK 65329961
Btw NL001791615B42 

Ik val als CAT therapeut onder wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling ga naar de website GAT geschillen 

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT beroepscode. Voor meer informatie over de beroepscode klik op deze link

GAT-orthomoleculair-therapeut-Voed-jezelf

Pin It on Pinterest