Jasmina Kooijman

Huidspecialist en Orthomoleculair Therapeut

Ik vind het geweldig mensen zich goed te laten voelen

Toen ik klein was, was ik vaak bij mijn oma. Aan de keukentafel vertelde ze enthousiast over kruiden, gezonde voeding en natuurlijke huidverzorging. En ik luisterde ademloos. Wat wist ze veel! mijn oma legde zo moeiteloos de voedingsbodem voor wat later mijn vakgebied zou worden. Voeding en gezondheid.
Een gezondere bodem kan ik mij niet voorstellen.

jasmina-kooijman

Gezonde keuzes maken

Ik wil vrouwen helpen een gezonde keuze te maken voor zichzelf. De wens om Bindweefselmassages te gaan doen is ontstaan nadat de Cosmetische ingrepen een vlucht maakten, Botox, fillers.
Ik was ontzettend gemotiveerd om een alternatief te bieden hiervoor. Een alternatief die niet schadelijk is voor je lichaam, waarbij je geen vreemde stoffen hoeft te injecteren. Een alternatief die een gehele verjonging geeft en niet alleen plaatselijk.

 

Mijn eigen reis

studeren omdat ik zelf had ervaren wat voedingsaanpassingen of het missen van bepaalde voedingsstoffen kunnen doen. Toen ik een kinderwens had en mijn ongesteldheid uitbleef, kwam ik erachter dat ik PCOS had. Dat is een aandoening waarbij de eiblaasjes op je eierstokken niet goed doorgroeien en niet tot rijping komen. 

jasmina-kooijman

Orthomoleculair therapeut

Ik ben zelf op onderzoek uitgegaan en heb met enkele voedingsaanpassingen en het aanvullen van bepaalde vitamines en kruiden mijn cyclus weer goed gekregen.
Wauw, als je dat met voeding kan doen, wat is er dan nog meer te weten over natuurgeneeskunde?
Zo ben ik de opleiding orthomoleculair therapeut gaan doen in Antwerpen. Dat heeft mijn besef van het eigen helend vermogen van het lichaam en geest versterkt.
We kunnen zoveel meer dan dat we weten en beseffen.

 

Vitaal en stralend

Voeding en gezondheid horen bij elkaar. Voeding is de basis van je hele welzijn. Zowel lichamelijk als geestelijk. Je gezondheid is hier één op één mee verbonden.

Een gezond lichaam is een mooi lichaam. Als je een druk leven hebt, niet gezond bent of wat ouder wordt, heeft je lichaam soms wat aanmoediging nodig om te kunnen stralen.

 

jasmina-kooijman

Je goed voelen

Ik geloof dat ik anderen kan helpen zich goed te laten voelen, ik kan goed inschatten wat iemand nodig heeft.
Dat wist ik van kinds af aan al.
Ik heb door mijn jeugd en door heftige ervaringen voelsprieten ontwikkeld die ik nu positief kan inzetten.

Voelsprieten

Ik merkte dat ik tijdens het behandelen van mensen vaak onbewust informatie doorkreeg. Informatie over hun gezondheid of over de oorzaak van hun probleemvraag, wat soms zelfs in het verleden ligt.

Door het te durven delen, heb ik geleerd dat er positief op wordt gereageerd. Nu gebruik ik het in de Therapeutische massages die ik geef.

jasmina-kooijman

Een nieuwe boost voor je huid

Heel professionele, vriendelijke vrouw. Jasmina weet precies wat je nodig hebt. Mijn huid is veel rustiger en strakker na de behandeling

- Donna

Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Je huid krijgt echt een “nieuwe” boost.

- Saskia

Wil je een beleving op maat met een mooi resultaat?

Boek direct een afspraak, via de knop "maak afspraak" links in beeld

Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op

Door verzending van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van Voed jezelf.
Dit formulier vraagt om je naam en e-mailadres zodat ik met je kan communiceren. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt. 

Adres

Raadhuisstraat 2a,
's-Heer Arendskerke

Telefoonnummer

0031 (0)657754807

Volg me op social media

KvK 65329961
Btw NL001791615B42 

Ik val als CAT therapeut onder wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling ga naar de website GAT geschillen 

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT beroepscode. Voor meer informatie over de beroepscode klik op deze link

GAT-orthomoleculair-therapeut-Voed-jezelf

Pin It on Pinterest