When you buy from a small Business… an actual person does a dance!

Deze tekst stond op een kaart die ik kreeg bij mijn bestelling voor de webshop. Dat is nou precies de reden dat ik bij het kiezen van producten voor de webshop zelf ook gekozen heb voor kleine ondernemers. Ondernemers met Passie voor hun product. Producten die gemaakt worden met aandacht, liefde en overtuiging. Het recept voor iets prachtigs.

Natuurlijke producten

Nu zijn jullie vast benieuwd welke ondernemer en product hoort bij deze kaart. Het bedrijf heet Babywoods en is gevestigd in Heilo. Ze maken prachtige ruimtebesparende Wandcommodes, duurzaam en maatschappelijk geproduceerd. Naast deze wandcommodes maken ze ook zeer schattige babyrammelaars, met de hand gehaakt aan een prachtige houten bijtring. Zijn ze niet superleuk?!

De rammelaars kosten 14,95 en zijn verkrijgbaar in mijn webshop. Daarnaast heb ik in mijn webshop een groot assortiment dierproefvrije, natuurlijke en vegan producten voor je huid. Zodat je je huid mooi, gezond en vitaal houdt. 

Een-goede-reden-om-je-natuurlijke-producten-direct-bij-de-ondernemer-te-bestellen.

Pin It on Pinterest