Bindweefselmassage

Een krachtige uitstraling met een prachtige huid

Een bindweefselmassage geeft direct zichtbaar resultaat

Een natuurlijke manier van huidverjonging

Met een bindweefselmassage pak je niet alleen het bindweefsel aan, maar ook de spieren in het gelaat. Huidveroudering is niet alleen een kwestie van alleen rimpels reduceren, maar ook van huidverslapping. Een bindweefselmassage in mijn salon in Zeeland zorgt voor versteviging van die huidspieren om zo de contouren van het gezicht te verjongen.

Met bewezen resultaten

natuurlijke-schoonheidssalon

Vermindering van rimpeltjes

natuurlijke-facelift-s-Heer-Arendskerke

Versteviging van de gelaatspieren

natuurlijke-schoonheidssalon-s-Heer-Arendskerke

Algehele verjonging en frisse uitstraling

Natuurlijk mooi

Een bindweefselmassage draagt bij aan een natuurlijke en frisse uitstraling

Hoe werkt dat nou eigenlijk?

bindweefselmassage-zeeland.

Tijdens de bindweefselmassage

Terwijl ik werk aan je huid, lig jij in een comfortabele, rustige stille omgeving.  Je hoort op de achtergrond vogeltjes fluiten een ideale sfeer om tot rust te komen. Een praatje maken mag natuurlijk, maar alles leent zich ervoor om in stilte te genieten van de behandeling.

bindweefselmassage-zeeland..

Direct zichtbaar resultaat 

Ik luister naar jouw wensen en zorg voor een oplossing met een mooi resultaat. Door de behandeling verbetert namelijk de huidkwaliteit en rimpels en fijne lijntjes verminderen. Ben je tevreden? Dan bespreken we wat de vervolgstappen kunnen zijn, voor een stralende huid.

bindweefselmassage-gezicht-zeeland

Natuurlijke producten voor thuis

Als je wilt kan ik je helpen aan producten op maat, helemaal afgestemd op jouw (huid)wensen. Ik heb een groot assortiment dierproefvrije, natuurlijke en vegan producten die je direct mee naar huis kan nemen. Zodat je ook na de bindweefselmassage je huid mooi en vitaal houdt.

Wat een mooi resultaat, al na één behandeling!

De natuurlijke facelift is een fantastische behandeling! Niet alleen omdat ik zo duidelijk het verschil zie van vóór en ná, maar het is daarnaast ook heel ontspannend. Het bijzondere vind ik dat ik dit niet alleen voel in mijn gezicht (en hoofd), maar dat dit zo duidelijk doorwerkt in mijn hele lijf. Ik kijk nu alweer uit naar mijn volgende afspraak.

- Jacqueline

Vandaag ben ik met een bindweefselkuur voor het gezicht begonnen. Stevige behandeling maar wat een mooi resultaat, al na één behandeling. Nog 5 behandelingen te gaan en ben benieuwd naar het eindresultaat! Jasmina zorgt helemaal voor je en legt rustig alles stap voor stap uit. Prachtige salon met huiselijke sfeer. Heerlijk om de houtkachel te horen knisperen tijdens je behandeling. Bedankt Jasmina!

- Ellen

Je bent van harte welkom in mijn salon in Zeeland

natuurlijke-huidverzorging-goes
bindweefselmassage-lichaam-zeeland
natuurlijke-huidverzorging-specialist-zeeland

Veelgestelde vragen bindweefselmassage

Wat is het verschil tussen een Bindweefselmassage behandeling en een gezichtsbehandeling?

De opbouw van de behandeling is hetzelfde, je huid wordt bij een gezichtsbehandeling ook gereinigd, alleen we vervangen de ontspanningsmassage door een bindweefselmassage, de huid wordt met een actieve massage gestimuleerd. Daarnaast gebruik ik bij een Bindweefselmassage producten die gericht zijn op huidverjonging.

Is een Bindweefselmassage pijnlijk?

Helaas wordt dat vaak gedacht, er circuleren filmpjes op internet waarin vrouwen overdreven pijnlijk reageren op een Bindweefselmassage. Ik heb dat nog nooit meegemaakt en ik heb al honderden mensen behandeld. Ik hou je ook goed in de gaten en pas de druk aan indien nodig, het resultaat is dan nog hetzelfde omdat we dan meer herhalingen doen.

Hoe vaak moet ik een kuur doen en kan ik niet gewoon af en toe een behandeling doen?

Natuurlijk kan je af en toe een behandeling doen, dat ga je zeker zien aan de huid. Het is beter doorbloedt en ziet er glanzend en fris uit. Wil je echter een grote stap maken in huidverjonging, dan zou ik aanraden om 1x per jaar een kuur te doen. Zie het als sporten, je wilt in shape komen en wat kilo’s kwijtraken. Je sport 3 maanden heel hard, past je voeding aan en realiseert je doel. Daarna hou je het resultaat bij. Zo gaat dat ook met een Bindweefselmassage, we sporten even heel hard en daarna houden we het bij met een afspraak om de 4 weken.

Wat is het verschil tussen een Bindweefselmassage en een Natuurlijke facelift behandeling?

De natuurlijke facelift behandelingen zijn lange behandelingen waarbij we alles uit de kast kunnen halen om het gewenste resultaat te behalen. Doordat er meer tijd is kunnen we naast een Bindweefselmassage ook de spieren meepakken die zorgen voor een liftend effect op de huid. Daarnaast is er ook tijd voor een ontspannende massage, een soort cooling down waardoor het resultaat ook intenser is.

Kan ik na een Bindweefselmassage alles weer doen, zoals sporten?

Jazeker dat kan, zorg alleen dat je voldoende water drinkt. Door de massage komen veel afvalstoffen vrij die afgevoerd moeten worden. 

Krijg ik blauwe plekken van een Bindweefselmassage?

Alleen als je daar heel gevoelig voor bent of antistollingsmedicatie gebruikt kan je in sommige gevallen wat last hebben van blauwe plekken, maar dit proberen tijdens de behandeling te voorkomen. Je kunt na de behandeling Arnica gel gebruiken om dit te voorkomen, dit hebben wij in ons assortiment.

Waarom zou ik Bindweefselmassage kiezen als behandeling en niet Botox of fillers?

Bindweefselmassage is een natuurlijke manier van huidverbetering, je geeft het lichaam een impuls om zelf van binnenuit de huid te verbeteren. Daarnaast is, in tegenstelling tot Botox de huid ook beter doorbloed en heeft meer glans, wat ook voor een jeugdige uitstraling geeft. Een jong uitziende huid is meer dan de afwezigheid van rimpels, het zijn ook die blosjes op de wangen en die prachtige glans.

Ik zie ook dat je Kleur & Geurtherapie aanbiedt, wat moet ik mij daarbij voorstellen?

Dat is zo’n heerlijke ervaringsbehandeling als je van ontspanning en geuren houdt! Je wordt ondergedompeld in een geurbeleving, die geuren kies je zelf aan de hand van kleurenkaarten, die corresponderen weer met bepaalde geuren die werken op ons gemoedstoestand. Het is zo apart te merken dat je door een kleur te kiezen, je kiest wat je op dat moment nodig hebt. Het is altijd heel treffend. Ik vergeet bijna te zeggen dat het om een gezichtsbehandeling gaat, soms aangevuld met een rugmassage of massage van de benen. De behandeling wordt steeds aangepast aan het seizoen.

Behandelingen en prijzen

Gespecialiseerde bindweefselmassage gezicht, een natuurlijke facelift

Bindweefselmassage, spierweefselmassage, dieptemassage, inclusief reiniging gelaat

€76 tijdsduur: 60 minuten
€95 tijdsduur: 75 minuten
€114 tijdsduur: 90 minuten
alle behandelingen zijn inclusief pakking

Kuurbehandeling gezicht 5x voor € 475
inclusief intensief serum en oefeningen voor thuis (je ontvangt video trainingen)

Bindweefsel behandeling lichaam

€590 kuur van 10 behandelingen

We stemmen de producten en behandeling af op jouw (huid) wensen. Maatwerk dus!

Wil je een beleving op maat met een mooi resultaat?

Boek direct een afspraak, via de knop "maak afspraak" links in beeld

Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op

Door verzending van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van Voed jezelf.
Dit formulier vraagt om je naam en e-mailadres zodat ik met je kan communiceren. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt. 

Adres

Raadhuisstraat 2a,
's-Heer Arendskerke

Telefoonnummer

0031 (0)657754807

Volg me op social media

KvK 65329961
Btw NL001791615B42 

Ik val als CAT therapeut onder wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling ga naar de website GAT geschillen 

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT beroepscode. Voor meer informatie over de beroepscode klik op deze link

GAT-orthomoleculair-therapeut-Voed-jezelf

Pin It on Pinterest